”Cupa Prieteniei” la pescuit


Organizațiile profesionale ale polițiștilor de frontieră sătmăreni și-au desemnat cei mai buni pescari. Sâmbătă, 19 mai, pe balta de pescuit de la Boghiș s-a desfășurat campionatul de pescuit ”Cupa Prieteniei”, organizat de IPA – Regiunea Frontiera Satu Mare, SNPPC, CNP – Biroul Teritorial Satu Mare și Asociația Sportivă ”Dacia 2003”.

La această competitive au participat 44 de polițiști de frontieră de la toate sectoarele PF din județul Satu Mare și de la STPF Satu Mare. Organizați în 22 de echipe, polițiștii de frontieră și-au arătat măiestria în pescuitul sportiv. După cinci ore de pescuit (de la ora 08.00 și până la ora 13.00), polițiștii de frontieră au avut o captură totală de peste 100 de kilograme. Clasamentul final a fost următorul:

Locul I – 46 kg pește – Cosmin Preda și Rămurel Bota (SPF Petea)
Locul II – 26 kg – Gheorghe Mureșan și Ovidiu Nicola (SPF Carei)
Locul III – 18 kg – Corvin Săndulescu și Gheorghe Bercheș (SPF Halmeu).

Cel mai mare pește prins în cadrul competiției polițiștilor de frontieră a fost un crap care cântărea peste 6 kilograme, iar cel mai mic avea doar 100 de grame. Câștigătorii au fost răsplătiți cu diplome, cupe și ustensile de pescuit, dar toți cei prezenți s-au delectat cu bunătățile culinare pregătite de maestrul bucătar Traian Costinaș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.