Dorel Coica a lansat azi „Contractul social pentru Satu Mare”

 


Azi, 20 mai, candidatul USL la Primăria municipiului Satu Mare, Dorel Coica  a lansat în cadrul unei conferințe de presă „Contractul social pentru Satu Mare”. Este vorba despre un contract încheiat între candidat și sătmăreni prin care acesta se obligă ca în cazul în care ajunge primar și nu își respectă cele trei promisiuni majore :

  • Crearea de locuri de muncă;
  • Construcţia unui număr de 1.044 de locuinţe sociale, realizate direct de către Primărie în parteneriat public-privat, la costuri de producţie.
  • Termoizolarea blocurilor de locuinţe din municipiul Satu Mare

să își piardă mandatul prin demisie în urma unui referendum local. Toți sătmărenii doritori să semneze acest contract vor putea să facă acest lucru pe parcursul campaniei electorale în cadrul acțiunilor organizate în cartiere de către echipa de campanie a USL Satu Mare.  La finalul conferinței Dorel Coica a criticat sloganul contracandidatului său, Iuliu Ilyes, „Fiecare maghiar contează” spunând că pentru el contează fiecare sătmărean indiferent de etnie. Totodată, mâine 21 mai, toți sătmărenii sunt așteptați să participe la concertul susținut de binecunoscutul interpret Aurel Tămaș care va avea loc în piața 25 Octombrie începând cu ora 19:00.

7 Comentarii la "Dorel Coica a lansat azi „Contractul social pentru Satu Mare”"

  1. Pingback: ,,Bluf-urile” primarului Coica – Drept la replică (19 decembrie 2013)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.