Dan Diaconescu la Satu Mare


După o întârziere semnificativă faţă de programul stabilit iniţial, Dan Diaconescu – fondatorul Partidului Poporului care-i poartă numele şi candidat la preşedinţia României, a popsit duminică, 20 mai, în mijlocul celor circa 300 de persoane adunate pe platoul din Piaţa „25 Octombrie”. Însoţit de Simona Man – preşedintele PPDD, secretarul general Liviu Neagu şi  Florin Condurăţeanu, până să ajungă pe platforma din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, unde a fost aşteptat de Golea Niţă Bujor, candidatul PPDD Satu Mare la Primăria municipiului, precum şi de ceilalţi candidaţi pentru funcţiile de consilieri, Dan Diaconescu a stâns mâini, s-a pupat şi s-a îmbrăţişat cu susţinătorii aliniaţi pe două flancuri. După cum era de aşteptat, culoarea predominantă a steagurilor fluturate, a eşarfelor împărţite de vicepreşedintele PPDD Satu Mare, Ioan Damian, a buchetului de flori oferit de candidatul Golea Niţă Bujor, inclusiv a ţinutelor celor mai multe dintre doamnele şi domnişoarele prezente în Piaţa „25 Octombrie” – a fost mov, iar fundalul sonor a fost asigurat de imnul partidului.

În aplauzele susţinătorilor, impresionat de lacrimile unei femei care, emoţionată peste măsură şi de-a dreptul stupefiată că-i este dat să-l vadă aievea pe cel pe care îl urmăreşte noapte de noapte doar la OTV, Dan Diaconescu şi-a început discursul electoral asigurându-i pe cei prezenţi că după alegerile din luna iunie, când primarul Sătmarului va fi Golea Niţă Bujor, se va termina cu lacrimile şi toată lumea va avea doar motive de bucurie. El a mai spus că se bucură de prezenţa numeroasă a femeilor cu care, seară de seară, are „o relaţie tainică la televizor”, după care a afirmat că este absolut convins că în Satu Mare nu se mai găsesc morcovi, deoarece „toţi se află înfipţi în dosul ciocoilor locali” aflaţi în prezent la conducerea administraţiei publice. „O să vedeţi că după alegerile din luna iunie Satu Mare va deveni un oraş cool sau trendy, dar pentru asta trebuie să fim uniţi şi să luptăm împreună, chiar dacă suntem obosiţi. Şi dumneavoastră, la fel ca mine, nu dormiţi nopţile şi nu vă întâlniţi cu familiile, iar eu, de când a început campania electorală sunt tot mai slab, aşa cum probabil v-aţi convins cei care m-aţi atins, că aproape mi se pot număra coastele” – a afirmat Dan Diaconescu După care, referindu-se la alegerile parlamentare din luna noiembrie a.c., fondatorul PPDD şi-a asigurat auditoriul că „Băsescu va lua un vot în bot”, deoarece PPDD va veni la putere.

Înainte de-a ajunge la Satu Mare, Dan Diaconescu s-a întâlnit cu susţinătorii PPDD din Socond şi Ardud. După întâlnirea din Piaţa „25 Octombrie”, Dan Diaconescu şi-a continuat vizita în judeţul Satu Mare, îndreptându-se înspre următoarele destinaţii – Medieşu Aurit, Livada, Călineşti Oaş şi Negreşti Oaş.

2 Comentarii la "Dan Diaconescu la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.