Candidaţii UDMR în vizită în pieţele sătmărene


Preşedintele Consiliului Judeţean – Csehi Arpad şi primarul Iuliu Ilyes au fost prezenţi sâmbătă şi duminică în trei dintre pieţele din municipiul Satu Mare: Piaţa Mică, Piaţa Mare şi Piaţa de Vechituri.

Candidatului la preşedenţia Consiliului Judeţean, Csehi Árpád, i-au adresat în pieţele de alimente în special producători din judeţ, cerându-i informaţii şi sugestii, în timp ce Iuliu Ilyes -candidatul pentru primăria Satu Mare a fost abordat de către cetăţeni cu privire la conducerea municipiului. Csehi Arpad şi Iuliu Ilyes au fost felicitaţi pentru rezultatele obţinute şi asiguraţi de către cetăţenii cu care au stat de vorbă de susţinere lor la alegeri.

Cei doi au fost însoţiţi de membrii echipei de campanie, îmbrăcaţi în tricouri inscripţionate ilyes.ro şi csehi.ro, care au distribuit cetăţenilor fluturaşi şi materiale de campanie. “Nu ne-am rezumat doar la asculta problemele şi sugestiile oamenilor cu care ne-am întălnit, ci le-am atras atenţia asupra importanţei participării la vot în data de 10 iunie”- a declarat Iuliu Ilyes.

Un Comentariu la "Candidaţii UDMR în vizită în pieţele sătmărene"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.