Dorel Coica s-a întâlnit cu cetățenii în Piața din Micro 17


Dorel Coica, candidatul USL la Primăria Satu Mare a continuat şi astăzi, 18 mai, întâlnirile cu alegătorii, Piaţa din Micro 17 şi străzile colaterale fiind tribuna de la care cetăţenii au primit răspunsuri la problemele lor, multe dintre acestea fiind legate de condiţiile dificile în care sunt nevoiţi să-şi facă cumpărăturile.

”Ca şi dumneavoastră, şi eu şi consilierii mei, precum şi cei care mă însoţesc în întâlnirile de lucru, ne lovim de aceleaşi dificultăţi, zi de zi, de când ieşim pe stradă şi până ce ne întoarcem acasă. Am discutat în amănunt chestiunea reamenajării piețelor (Piața Someș, Piața mare, Piața mică, piața din M17) și asigurarea condițiilor corespunzătoare de desfacere de către producătorii individuali a produselor de origine animală şi alimentare. Ştiu că vi s-au promis multe, inclusiv închiderea cu termopane a pieţei şi că nu s-a realizat nimic. Vreau să vă asigur condiții de comerț civilizat în piețele sătmărene și susținerea producătorilor pentru valorificarea produselor în mod direct, fără intermediari astfel încât sătmărenii să plătească prețul corect pentru acestea”, a declarat Dr. Dorel Coica.

De asemenea, doctorul Coica le-a promis alegătorilor că metoda sa de conducere ca primar va fi ca toate deciziile importante să fie luate doar în urma consultării, prin audienţe, dezbateri publice, întâlniri cu cetăţenii în cartiere, întâlniri cu specialiştii, sau referendum. Iar pentru facilitarea informării şi a colaborării eficiente cetăţean-primărie, se vor instala oficii ale acesteia în cartiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.