Ziua Taţilor în Grădina Romei

Un concurs destinat tăticilor din municipiul Satu Mare va avea loc vineri, 18 mai, începând cu ora 17:00, în Grădina Romei. Până vineri la ora 12:00, la competiţia distractivă şi antrenantă care este organizată de UDMR cu ocazia Zilei Taţilor, sunt aşteptate să se înscrie familii cu spirit întreprinzător.

La fel Ziua Mamelor, şi această zi destinată taţilor este marcată în România anul 2010 iar pentru participanţii care se vor înscrie la concurs organizatorii au pregătit premii atractive.
Scopul urmărit prin organizarea acestei acţiuni este ca familiile, de la mic la mare, să iasă din casă şi să participe împreună la concursuri distractive în vederea consolidării relaţiilor familiale..
Ziua Taţilor se va desfăşura între orele 17:00 -20:00 iar cei care se vor înscrie la competiţie vor trebui să facă faţă unor probe precum concursuri de mâncat, tragerea frânghiei, alergarea cu obstacole, precum şi un concurs de scris poveşti.
Pe lângă premiile oferite de organizatori, prin tragere la sorţi concurenţii norocoşi vor putea obţine abonamente la teatru pentru următoarea stagiune.
Doritorii se pot înscrie la concurs şi prin telefon, la nr. 0740-420.920 (Csák Gyöngyi), sau pe adresa e-mail: csakgyongyi@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.