Ziua Medicului Veterinar, marcată şi la Satu Mare

Un simpozion de o înaltă ţinută ştiinţifică dedicată Zilei Medicului Veterinar a avut loc astăzi, 17 mai, la restaurantul “Romantic” din Satu Mare.

Tema aleasă a fost ”Bunăstarea şi protecţia animalelor”. Evenimentul a fost organizat de filiala din Satu Mare a Colegiul Medicilor Veterinari şi al Asociaţiei Generale a Medicilor Veterinari din România condusă de doctorul Radu Roca respectiv de Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Satu Mare.

La simpozion au fost prezenţi prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, prorectorul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj Napoca, Adrian Oros, decanul şi prodecanul Facultăţii de Medicină Veterinară Cluj Napoca, Cornel Cătoi, respectiv Ioan Marcu, preşedintele filialei Satu Mare a Asociaţiei Generale a Medicilor Veterinari din România, dr. Radu Roca, preşedintele filialei Satu Mare a Colegiului Medicilor Veterinari din România, Victor Rognean, directorul DSVSA Satu Mare, dr. Dorin Maurer, etc.

La acest simpozion au participat aproximativ 200 de de medici veterinari dar şi persoane care îşi desfăşoară activitatea în acest domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.