Bazinul pensionarilor în atenţia prefectului Eugeniu Avram

La iniţiativa prefectului Eugeniu Avram, miercuri, 16 mai, a avut o loc o întâlnire cu Mircea Marian- preşedintele Consiliului Judeţean al Persoanelor Vârstnice Satu Mare, şi directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport (DJTS) – Alexandru Contraş. Întâlnirea a avut drept scop identificarea soluţiilor prin aplicarea cărora bazinul cu apă termală din incinta fostelor Tabere Şcolare din municipiul Satu Mare să poată funcţiona în continuare pentru pensionari.

Printr-o informare emisă de trimisă de DJTS Satu Mare, prefectului i s-au adus la cunoştinţă problemele de ordin material şi financiar, dar şi de natură sanitară care ar determina imposibilitatea continuării activităţii la bazinul din fostele Tabere Şcolare. Cu menţiunea că, DJTS a fost nevoită să restricţioneze accesul tuturor persoanelor, măsură cu caracter temporar, până la remedierea problemelor majore depistate de inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică şi identificarea unor surse de finanţare a activităţii la acel obiectiv.

După ce a ascultat punctele de vedere exprimate de Mircea Marian şi Alexandu Contraş, prefectul Eugeniu Avram i-a solicitat preşedintelui Consiliului Judeţean al Persoanelor Vârstnice să înţeleagă că orice activitate trebuie să respecte reglementările legale, iar directorului DJTS i-a cerut să prezinte cât mai repede un set de propuneri prin care, în limitele legale, să poată fi soluţionate doleanţele pensionarilor. Eugeniu Avram a subliniat faptul că este preocupat şi va acţiona astfel încât toate problemele din judeţ să fie rezolvate pentru şi în interesul cetăţenilor însă în cadrul prevăzut de legislaţia în vigoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.