Copiii au pus sâmbătă stăpânire pe Clubul Insomnia din Satu Mare

Regal de dans la Club Insomnia din Satu Mare, oferit astăzi, 12 mai, de copiii de la mai multe şcoli şi cluburi de dans din municipiu. De asemenea, pe scenă au urcat şi o trupă de capoeira care a oferit publicului un spectacol pe cinste.

Copiii de la şcolile din Valea Vinului şi Cărăşeu dar şi elevii de la Clubul de dans CTS Satu Mare au vrăjit spectatorii prin îndemânarea cu care s-au mişcat pe scenă. Specatacolul a fost organizat de instructorul de dans Carmen Lipovan, cunoscută în principal pentru zumba party-urile organizate în Satu Mare.

Primii care au urcat pe scenă au fost Sorin Mare şi Gabriela Ile, care le-au oferit spectatorilor o suită de dans de societate. Apoi au urmat cu o demonstraţie de dans copiii de la Valea Vinului, Cărăşeu şi Grădiniţa “Draga mea” din Satu Mare, pregătiţi de Carmen Lipovan. Exotismul adus de trupa de capoeira a reuşit să încingă spiritele reuşind să fure ropote de aplauze din rândul spectatorilor.

Pe scenă a urcat şi tânăra solistă Hany Bota, în vârstă de 9 ani, elevă la Şcoala cu clasele I-VIII “Grigore Moisil” din Satu Mare care a încântat publicul cu două piese în limba engleză.

Un Comentariu la "Copiii au pus sâmbătă stăpânire pe Clubul Insomnia din Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.