Am pierdut finala Diviziei A la baschet feminin (galerie foto)

Meciul disputat astăzi, 11 mai, în sala LPS de pe strada Ady Endre a fost unul dramatic pentru elevele lui Dan Fleşeriu. Echipa noastră a pierdut cu scorul de 59 la 69, în faţa adversarelor de la CSM Târgovişte.

Drept urmare suntem vicecampionii ţării iar CSM Târgovişte a cucerit titlul chiar aici la Satu Mare. Deşi am condus aproape tot meciul, spre final se pare că fetele noastre au obosit şi asta s-a văzut şi la jocul de pe teren. Trebuie spus că la pauză scorul a fost de 31 la 29 în favoarea CSM Satu Mare însă, adversarele noastre nu s-au lăsat impresionate de prestaţia fetelor pregătite de Dan Fleşeriu şi au ieşit în atac. Pe cele patru sfertul, scorul a fost de: 27-17, 4-12, 23-17 şi 5-23.

Una peste alta echipa de baschet a CSM Satu Mare este vicecampioana ţării. La finalul meciului fetele noastre au fost felicitate şi de viceprimarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor care le-a oferit şi medaliile aferente locului II. Şi, aşa cum era de aşteptat, la finalul festivităţii de premiere a apărut şi o sticlă de şampanie pentru a destinde puţin spiritele.

Desigur, înfrângerea de astăzi nu reduce nimic din calitatea baschetului sătmărean, mai ales că fetele antrenate de Dan Fleşeriu au arătat în cursul întregului sezon un joc excelent şi multă determinare pe terenul de baschet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.