Școala cu clasele I-VIII ”Octavian Goga” din Satu Mare are cei mai pricepuți sanitari

14 echipaje de elevi s-au confruntat astăzi, 8 mai, la faza zonală a Concursului național ”Sanitarii pricepuți”. Competiția a avut loc de la ora 10.00, la Taberele Școlare din Satu Mare.

La deschiderea festivă a competiției au fost prezenți reprezentanți din partea Societății Române de ”Crucea Roșie” filiala Satu Mare, Simona Săndulescu din partea Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și inspectorul Nicolae Miclăuș, din partea Inspectoratului Școlar Județean.

În cadrul concursului de astăzi s-au întrecut elevii de gimnaziu proveniți din școlile generale de pe malul stâng al Someșului, urmând ca joi, 10 mai, să vină rândul școlilor de pe malul drept al râului. Cele mai bune echipaje se vor confrunta pe 22 mai, de la ora 10.00, în cadrul fazei județene a concursului ”Sanitarii pricepuți”. Menționăm că în acest an școlar faza națională se organizează doar pentru licee.

Potrivit directorului Societății române de ”Crucea Roșie” filiala Satu Mare, Rodica Borlan, în prima etapă elevii celor 14 echipaje au avut de rezolvat un test grilă alcătuit din 10 întrebări după care au urmat probele practice. În urma deliberării juriului pe primul loc s-a clasat Școala cu clasele I-VIII ”Octavian Goga” Satu Mare. Locul secund a fost ocupat de Școala cu clasele I-VIII din Viile satu mare iar locul tre de Școala cu clasele I-VIII din Corund.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.