Manifestări cu ocazia zilei de 9 mai, la Satu Mare şi Carei

În organizarea Instituţiei Prefectului, Consiliului Judeţean, Primăriei şi a Garnizoanei Satu Mare, miercuri, 9 mai, ora 12:30, la monumentul Ostaşului Român din municipiul Satu Mare, se vor desfăşura manifestări dedicate Zilei Independenţei, Zilei Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al II-lea Război Mondial şi Zilei Uniunii Europene.

Ceremonialul militar de la monumentul Ostaşului Român va începe cu intonarea imnului naţional şi va continuă cu un serviciu religios şi alocuţiuni referitoare la semnificaţia zilei de 9 mai şi cu depuneri de coroane, şi se va încheia cu defilarea gărzii de onoare.

Manifestări dedicate aceluaişi eveniment vor avea loc miercuri şi la Carei. Manifestările vor avea loc la monumentul Ostaşului Român, de la ora 10:00 şi voi consta în Te Deum şi depuneri de coroane de flori de către reprezentanţii instituțiilor publice, ale celor de învățământ şi ale partide politice, asociațiilor şi fundațiilor.

De la ora 13:00, pe gardul Parcului dendrologic vor fi expuse lucrările cu tema ”Cele mai frumoase orașe din Europa Unită”, realizate de elevii şcolilor din Carei

Un Comentariu la "Manifestări cu ocazia zilei de 9 mai, la Satu Mare şi Carei"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.