Sondajele arată că dr. Dorel Coica va câștiga detașat alegerile din iunie

Potrivit rezultatelor unui sondaj de opinie efectuat la Satu Mare de INFO mass, candidatul USL pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica este pe primul loc cu 48,2% de vreme ce candidatul UDMR, Iuliu Ilyes ar întruni doar 34,7 % din intențiile de vot al sătmărenilor. Sondajul a fost efectuat în perioada 7 martie – 3 aprilie.

Din același studiu reiese faptul că PSD ar obține 31,7% din intențiile de vot al alegătorilor, UDMR 30,8%, PP-DD 10,4% iar PNL 9,3%. Rezultatele sondajului au fost prezentate de candidatul independent pentru Consiliul Local (CL) Satu Mare, Adam Boer, în cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi, 7 mai, la Camera Meșteșugarilor de pe strada Fragilor.

Potrivit celor intervievați reiese că 68% consideră că starea deplorabilă a drumurilor constituie cea mai arzătoare problemă a municipalității iar aproximativ 50% sunt de părere că banii publici nu sunt administrați în mod corespunzător. Cu privire la curățenie, 63% dintre sătmăreni au afirmat că în oraș ar trebui să fie mai multe firme de salubrizare concurente, 17% consideră că serviciul de salubrizare ar trebui preluat de către municipalitate și 20% sunt de părere că trebuie păstrat monopolul unei singure firme private în acest domeniu.

De asemenea, 75% dintre cei intervievați consideră că fațadele clădirilor sunt într-o stare proastă iar în ceea ce privește Hotelul ”Dacia”, 46 dintre cei întrebați sunt de părere că imobilul ar trebui preluat de municipalitate.
În cadrul aceleiași conferințe de presă, Adam Boer și-a prezentat candidatura pentru CL Satu Mare recunoscând însă că va fi foarte greu să adune mai bine de 2.000 de voturi pentru a face parte din viitorul legislativ local.

19 Comentarii la "Sondajele arată că dr. Dorel Coica va câștiga detașat alegerile din iunie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.