Distracţie, mâncăruri alese şi muzică bună la Zilele comunei Odoreu (galerie-foto)

Distracţia odorenilor a continuat şi astăzi, 6 mai. De la primele ore ale dimineţii bucătarii au încins focul sub ceaune pentru a pregăti bucate cât mai gustoase pentru toţi cei care se gândesc să poposească pe la mesele lor.

Gulyas, toros kaposzta şi carne cu cartofi au fost principalele oferte culinare propuse de bucătarii care s-au hotărât să-şi demonstreze deprinderile gastronomice. USL, UDMR, PD-L, romii şi vârstnicii din comună şi-au trimis echipele pentru a se înfrunta la concursul gastronomic de astăzi. După câteva ore aromele au îmbiat participanţii la Zilele comunei Odoreu să se aşeze la mese pentru a degusta bunătăţile pregătite de către bucătari.

Mâncărurile gătite au fost apreciate nu numai de locuitorii comunei ci şi de către Dan Bittman şi colegii acestuia de la Holograf. Aceaştia s-au aşezat la masă după ce au pus la punct partea tehnică a concertului pe care urmau să-l susţină în faţa odorenilor. Aşa cum era de aşteptat Bitman nu a scăpat de valul curioşilor care s-au grăbit să-i ceară autografe.

La sărbătoarea de astăzi au fost prezente marea majoritate a oficialităților sătmărene. Candidatul USL pentru Primăria Satu Mare, doctorul Dorel Coica a urcat si el pe scenă alături de primarul  Odoreului, Dumitru Pop chiar înainte de concertul Holograf pentru a le transmite odorenilor un călduros La multi ani de ziua comunei lor.  Tot înainte de concert, Dan Bitman, solistul trupei i-a promis doctorului Coica că va veni să concerteze în fiecare an la Satu Mare în cazul în care iese primar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.