PP-DD și-a prezentat astăzi o parte din candidații pentru locale

Conducerea Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) Satu Mare și-a prezentat astăzi, 2 mai, candidații pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean (CJ) dar și cea de primar în câteva dintre localitățile din județ, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul formațiunii politice de pe strada Parângului.

La întâlnirea cu presa au fost prezenți președintele și prim-vicepreședintele Organizației Județene a PP-DD Satu Mare, Alexandru Horvat respectiv Mihail Grigore Rusu, președintele Organizației Municipale și candidatul pentru scaunul de primar al Sătmarului, dr. Niță Bujor Golea, candidatul la funcția de consilier local din partea PP-DD, Teodor Curpaș dar și câțiva dintre candidații partidului pentru funcția de primar: Ioan Ciocan (Negrești Oaș), Szabo Mihali (Tășnad), Emeric Mărcuș (Carei) și Emil Pomian (Ardud).

La începutul conferinței de presă Horvat a precizat că PP-DD are candidați pentru 37 de Primării din județ și a depus liste de consilieri în 56 de localități.
”Eu vreau să vă spun că în perioadă de criză pot să apară partide mai adaptate nevoilor oamenilor. Un astfel de partid este și PP-DD. În 20 de ani politicienii nu au înțeles că puterea nu este eternă. Această putere nu mai este legitimă și ea ar trebui trimisă acasă și nici să nu li se mai dea a doua șansă. Noi vom încerca să spargem acest cerc al puterii și cred cu tărie că vom fi o surpriză plăcută pentru mulți dintre cetățenii acestei țări”, a declarat candidatul PP-DD pentru funcția de președinte al CJ Satu Mare, Mihail Grigore Rusu.

Potrivit celor declarate de dr. Golea, primele măsuri pe care le va lua în condițiile în care va ajunge primar al municipiului Satu Mare vor fi: reanalizarea contractelor pentru lucrările de reabilitare care mie mi se par destul de mari pentru un oraș atât de mic, refacerea fațadelor în Centrul Vechi și reamenajarea parcurilor unde ”dacă ieșiți la plimbare găsiți aceleași panseluțe, aceleași mizerii, aceiași polițiști locali și … eu m-am săturat. Vreau să vă anunț că dacă voi ajunge primar voi juca cinstit. Pentru mine nu există români sau unguri, pentru mine există cetățeni ai acestei comunități deoarece prostia etnică nu mai ține. Eu nu sunt om politic dar sunt un foarte bun organizator și acest lucru mă ajută să fac față bătăliei electorale”.

Potrivit candidatului PP-DD pentru funcția de primar al orașului Carei ”jocul a ajuns prea departe și noi cetățenii trebuie să intervenim și să oprim acest carusel, deoarece altfel nu se mai poate”.

Teodor Curpaș a ținut să precizeze că a ales acest partid deoarece ”aici am găsit oameni remarcabili și este pentru prima dată în istorie când un partid face parte din popor”.
Pe primele locuri pe lista consilierilor județeni depusă la Biroul Electoral Județean se găsesc următorii candidați: 1. Mihail Grigore Rusu; 2. Alexandru Horvat; 3. Vasile Sima; 4. Vasile Boudi.

În ceea ce privește lista consilierilor locali pe primele poziții îi găsim pe: 1. Niță Bujor Golea; 2. Teodor Curpaș; 3. Gheorghe Gheorghe Petre; 4. Florin Nicolae Cățoiu.

3 Comentarii la "PP-DD și-a prezentat astăzi o parte din candidații pentru locale"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.