Cine a jefuit benzinăria de pe Careiului?

Întrebarea este cât se poate de îndreptățită deoarece până la această oră (2 mai, ora 11.00) au fost probate doar două dintre cele trei tâlhării puse în sarcina tânărului de 25 de ani din Gelu, Nicolae B., reținut de polițiști. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în urma probelor administrate până în prezent rezultă că tânărul se face vinovat de comiterea a două tâlhării și anume cea de la benzinăria de pe strada Muncitorilor și cea din incinta magazinului alimentar de pe B-dul Lucian Blaga.

”Însă nu am reușit să probăm și cea de-a treia tâlhărie comisă la benzinăria de pe Careiului. Dacă în primele două cazuri infractorul a fost îmbrăcat cu aceleași haine, la benzinăria de pe Careiului purta altă îmbrăcăminte. În toate cazurile avea fața acoperită astfel că e foarte greu să probăm vinovăția acestuia”, susțin surse din rândul anchetatorilor.

Vă reamintim că Nicolae B., a fost reținut în noaptea de duminică, 29 spre luni, 30 aprilie, în jurul orei 04.00, pe strada Careiului din municipiul Satu Mare. Asupra tânărului polițiștii au găsit la percheziție mănuși de culoare neagră, un fular și un cuțit. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Satu Mare. În urma probelor administrate în cauză, în sarcina tânărului s-a reţinut inițial comiterea a trei infracţiuni de tâlhărie, în incinta a două benzinării amplasate pe Strada Muncitorilor şi Careiului, precum şi într-un magazin alimentar de pe Lucian Blaga. În cursul zilei de luni, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă. Instanța a emis pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 29 de zile pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie. Cercetările continuă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.