Distracţie pe cinste de “Zilele Tinereţii” la Satu Mare

 

Evenimentele culturale organizate de USL Satu Mare sub egida “Zilelor Tinereţii” au continuat ieri, 29 aprilie, în Piaţa 25 Octombrie, cu o suită de concerte de muzică populară, muzică uşoară, muzică pop-rock, dans dar şi o prezentare de modă.

Pentru început, pe scena din faţa Palatului Administrativ au urcat elevii de la Palatul Copiilor pregătiţi de profesorul Sorin Berindei, solista de muzică populară Angela Munteanu, elevii Şcolii de Arte, Lavinia Goste, Maria Tripon, Nicolae Mureşan, trupa “Desperado” şi DJ Fabio Da Lera & MC Alena. Totodată, spectatorii au putut urmări evoluţia scenică a dansatorilor de la Royal Dance Club dar şi o prezentare de modă susţinută de manechinele de la Gaby’s Models.

În rândul sătmărenilor au fost prezenţi şi cei doi candidaţi ai USL pentru funcţiile de primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica şi cea de preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, alături şi de alţi membri marcanţi ai Uniunii Social Liberale. La iniţiativa solistei de muzică populară, Lavinia Goste, care a coborât de pe scenă pentru a cânta în mijlocul oamenilor, cei prezenţi au încins şi o horă pe cinste. În mijlocul dansatorilor au fost prezenţi şi cei doi candidaţi, dr. Dorel Coica şi Adrian Ştef.

7 Comentarii la "Distracţie pe cinste de “Zilele Tinereţii” la Satu Mare"