Aurelia Fedorca, şi-a depus candidatura pentru Primăria oraşului Negreşti-Oaş

 


Candidatul Uniunii Social Liberale (USL), Aurelia Fedorca, şi-a depus, azi, 30 aprilie 2012, la ora 16.00, candidatura pentru funcţia de primar al oraşului Negreşti-Oaş. Tot azi a fost depusă şi lista de candidaţi ai USL la Consiliul Local Negreşti-Oaş.

Aurelia Fedorca a fost însoţită la Biroul Electoral de Circumscripţie din Negreşti-Oaş de candidaţii USL la Consiliul Local Negreşti-Oaş, de prim-vicepreşedintele PSD Satu Mare, deputatul Gheorghe Ciocan, de primarul oraşului Negreşti-Oaş, Nicolae Bura, de consilierul judeţean PNL, Ionuţ Rus, preşedintele PNL Negreşti-Oaş, Eugen Ardelean,
de viceprimarul liberal Ioan Cicio, dar şi de alţi susţinători, membri ai staff-ului electoral şi simpatizanţi ai PSD şi ai PNL.
„Le mulţumesc colegilor şi familiei mele pentru că mă susţin şi pentru că m-au încurajat să intru în această competiţie electorală. Suntem toţi pregătiţi pentru campanie şi avem foarte multe proiecte pe care le propunem cetăţenilor oraşului Negreşti-Oaş. Dorim să continuăm toate proiectele începute de colegul nostru, domnul primar Nicolae Bura, să începem altele noi şi împreună să construim un oraş de care toţi negreştenii să fie mândri. Printre priorităţile noastre se numără infrastructura rutieră, extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare, construirea unui Centru Multicultural cu sală de spectacole, bibliotecă şi cinematograf, finalizarea proiectului Luna Şes, a Centrului de afaceri din Cartierul Victoriei şi a Centrului de zi pentru vârstnici din Cartierul Decebal, crearea de locuri de muncă şi susţinerea mediului de afaceri, dar şi alte proiecte care vizează dezvoltarea şi înfrumuseţarea oraşului nostru, proiecte care au menirea de a ne face tuturor viaţa mai bună şi mai frumoasă. Sunt foarte încrezătoare că, împreună cu echipa de consilieri locali propusă de USL, vom câştiga alegerile din 10 iunie. Mă bazez pe oamenii din jurul meu şi pe toţi negreştenii care şi-au exprimat deja susţinerea”, a declarat, la ieşirea din Biroul Electoral de Circumscripţie, candidatul USL la funcţia de primar al oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca.

Candidatul USL a ţinut să le mulţumească sutelor de negreşteni care i-au transmis mesaje de încurajare şi de susţinere.
„Vreau să le mulţumesc, în mod special, sutelor de negreşteni care ne-au transmis mesaje de încurajare şi de susţinere şi celor care şi-au trimis propunerile în privinţa a ceea ce trebuie să facem în continuare în Negreşti-Oaş. Îi asigur că propunerile lor se vor regăsi în oferta noastră electorală şi că după 10 iunie vom lua măsuri astfel încât acestea să devină realitate în cel mai scurt timp”, a mai declarat candidatul USL la funcţia de primar al oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca.

Primarul în funcţie al oraşului Negreşti-Oaş, Nicolae Bura, care este şi vicepreşedinte al PSD Satu Mare, a declarat că o susţine pe Aurelia Fedorca, aceasta fiind garanţia că programul de investiţii a oraşului va fi continuat.
„Am asistat azi la un moment important în viaţa oraşului nostru, respectiv depunerea listei cu candidaţii la Consiliul Local şi la funcţia de primar al oraşului Negreşti-Oaş din partea Uniunii Social Liberale. Consider că alegerea în funcţia de primar a doamnei Aurelia Fedorca ar fi o garanţie a continuităţii proiectelor în derulare şi a celor care vor fi pornite în perioada imediat următoare, proiecte a căror valoare de sute de miliarde vor întregi zestrea tehnico-edilitară şi culturală a oraşului nostru. În ceea ce mă priveşte, promit că indiferent unde îmi voi desfăşura activitatea în viitor voi sprijini dezvoltarea oraşului nostru, având convingerea că doamna Aurelia Fedorca este garanţia continuării programului de investiţii a oraşului. Îi doresc din suflet succes în alegeri şi apoi în activitatea de primar al oraşului”, a declarat primarul în funcţie Nicolae Bura, vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD.

Prim-vicepreşedintele PSD Satu Mare, deputatul Gheorghe Ciocan, a declarat că lista de consilieri locali propusă de USL la Negreşti-Oaş este una de valoare, o garanţie că proiectele propuse de candidatul USL la funcţia de primar, Aurelia Fedorca, vor avea susţinere în Consiliul Local.
„USL propune la Primăria oraşului Negreşti-Oaş o echipă formată din oameni de valoare şi profesionişti, dar mai înainte de toate un candidat la Primărie, pe Aurelia Fedorca, care a demonstrat că se implică şi pune suflet în tot ceea ce face. La Consiliul Local propunem o listă cu tineri, dar şi cu oameni cu experienţă, care au confirmat. Sunt convins că această echipă va câştiga detaşat alegerile din 10 iunie, iar după aceea va implementa cu succes proiectele de dezvoltare a oraşului Negreşti-Oaş”, a declarat prim-vicepreşedintele PSD Satu Mare, deputatul Gheorghe Ciocan.

Un Comentariu la "Aurelia Fedorca, şi-a depus candidatura pentru Primăria oraşului Negreşti-Oaş"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.