Olimpia Satu Mare – Unirea Dej: 3-2


Cei care au participat la duelul fotbalistic de astăzi, 28 aprilie, dintre Olimpia Satu Mare şi Unirea Dej au avut parte de un meci de zile mari. Întâlnirea se poate înscrie printre cele mai spectaculoase meciuri jucate de băieţii noştri pe teren propriu.

Cu toate că partida părea a avea un cu totul alt deznodământ, băieţii antrenaţi de Tibi Csik şi Ioan Dragomir le-au arătat sătmărenilor că deşi sunt conduşi la o diferenţă de două goluri, au forţa să revină iar apoi să se impună în faţa adversarilor.

După ce Olimpia s-a văzut condusă pe teren propriu cu 2 la 0, nimeni nu mai credea că băieţii noştri vor mai avea forţa să întoarcă rezultatul unui meci practic pierdut … în favoarea lor. În minutul 56, Ionuţ Dănilă trimite balonul în plasa adversarilor. Cu un sfert de oră înainte de finalul partidei scorul era 1 la 2 în favoarea oaspeţilor. Speranţele au renăscut în minutul 79, când Ervin Zsiga îl învinge pe portarul Unirii Dej şi reuşeşte să readucă egalitatea pe tabela de marcaj: 2-2. „Faza meciului” a fost creată de Alexandru Botoş care văzându-se cu mingea la bocanc, şutează şi nimereşte în plasa oaspeţilor, încheind astfel socotelile şi aducându-ne victoria finală.

Rezultatul de astăzi ne menţine pe poziţia a doua în clasamentul Ligii a III-a, seria a VI-a, după Corona Braşov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.