Cserey Csaba, aniversat la 40 de ani de activitate



Sătmărenii care apreciază talentul percuţionistului Cserey Csaba au umplut până la refuz sala de spectacole “G.M.Zamfirescu” din cadrul Casei de Cultură a Sindicatelor Satu Mare, cu prilejul concertului aniversar organizat în seara zilei de vineri, 27 aprilie, pentru aniversarea a 40 de ani de activitate artistică.

Concertul aniversar a fost organizat de Centrul Cultural “G.M.Zamfirescu” şi a constituit un veritabil maraton muzical pe care Cserey Csaba l-a susţinut alături de o parte dintre artiştii cu care a colaborat de-a lungul timpului, alături de numeroşi prieteni şi colaboratori, precum şi de unii dintre tinerii pe care îi îndrumă în prezent.

Rând pe rând, alături de Cserey Csaba au urcat pe scenă Kriolit, Vox T/2, Beatles Band, Relax Band, 4 Ever, Percussion Band, Macro World, In Jazztenso, Ferencz Attila, Manfredi Annamaria, Anderko Peter, Székely Gabriella, Tavi Bud, Jean Baciu şi Harry Tavitian.

Împreună cu aceştia, percuţionistul Cserey Csaba a susţinut un adevărat regal muzical, demn de cei 40 de ani de activitate artistică desfăşurată până în prezent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.