Străzi, trotuare şi parcări în zona de SUD


În cursul zilei de vineri, 27 aprilie, au fost recepţionate lucrările de reparaţii şi întreţinere a străzilor din zona de SUD a municipiului Satu Mare, executate în lunile martie şi aprilie a.c.

Au fost asfaltate complet străzile Basarabia – pe o suprafaţă de 2050 mp, Baladei şi Zimbrului – pe o suprafaţă de 1885 mp. În cartierul Micro 15 au fost executate lucrări de reparaţii la trotuarele de pe străzile Sănătăţii, Muncii, Muşeţel, Rozmarin, Capricornului, Iasomiei, Astronauţilor, Armoniei – pe o suprafaţă totală de 3.220 mp. Trotuarele au fost reparate şi în Micro 17 şi Carpaţi II, pe străzile Ganea, Bârgăului, Postăvaru, Someşului şi Crişului – pe o suprafaţă totală de 2.415 mp.

În zona de SUD a oraşului au fost amenajate şi două parcări. Una, cu 66 locuri, în zona străzilor Jiului şi Neajlov, în suprafaţă de 1.540 mp, iar cealaltă – prevăzută cu 20 locuri, pe stada Ganea, în suprafaţă de 400 mp.

De asemenea, au fost asfaltate intrările în Micro 15, pe străzile Ozana şi Oituz, pe o suprafaţă de 1.300 mp şi au fost executate lucrări de nivelare pe străzile Depozitelor şi Balta Blondă.

2 Comentarii la "Străzi, trotuare şi parcări în zona de SUD"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.