„La funcția de primar al municipiului Satu Mare va mai fi un candidat al firmei care pune panseluțe în oraș”

Evenimentele cultural-artistice prilejuite de Zilele Tinereții care vor avea loc sâmbătă, 28 respectiv duminică, 29 aprilie, a fost principala temă a conferinței de presă de astăzi, 27 aprilie, organizată de candidatul USL la funcția de primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica și la cea de președinte al Consiliului Județean, Adrian Ștef.

În luarea de cuvânt, Ștef a făcut o succintă prezentare a programului cultural-artistic al celor două zile de sărbătoare spunând că evenimentul va avea loc, în ambele zile, în Piața 25 Octombrie, în intervalul orar 16.00-24.00. ”În cadrul programului vor avea loc spectacole de muzică populară, muzică folk, pop-rock, dans de societate dar și câteva momente vesele asigurate de Marius Chiș. În cele două zile de sărbătoare vor cânta: Petrică Mureșan, Ionela Toma, Petre și Petrică Zele, Angela Munteanu, Nicolae Mureșan, Desperado, elevii de la Palatul Copiilor, etc.”, a declarat Ștef.

În altă ordine de idei, cei doi lideri politici au făcut referire și la problemele cu care se confruntă veteranii de război angajându-se să ajute la soluționarea acestora. ”Fiind astăzi prezent la Ziua Veteranilor de Război organizată la Muzeul Județean am auzit problemele cu care se confruntă acești oameni. Vorbim despre persoane în vârstă, cu probleme de sănătate a căror drepturi sunt încălcate de ani de zile. Nu au gratuitate pe mijloacele de transport în comun, trebuie să trăiască din acele pensii mici din care, Guvernul PD-L a avut grijă să mai taie, dar pe lângă toate acestea se confruntă și cu o serie de probleme de sănătate. Astfel că, am discutat și cu domnul Ștef și am căzut de acord să le facem o propunere. Cabinetele dr. Coica o să preia în grija sa sănătatea acestor oameni. Veteranii vor beneficia de consultații gratuite la cabinetele Dr. Coica”, a declarat liderul USL.

Dr. Dorel Coica a adus în discuție și starea deplorabilă a unor drumuri din municipiul, reședință de județ, axându-se în principal pe cele din Sătmărel. ”Spre exemplu, drumurile din Sătmărel sunt într-o stare jalnică. Nu vreau să exagerez, dar în luna aprilie am dat 370 de milioane de lei, sumă ce reprezintă contravaloarea reparațiilor acestor ambulanțe. Aceste sume ar putea fi folosite în alte scopuri. Spre exemplu, să ajungă la casele de copii sau să fie utilizate în cadrul unor activități sociale”, a declarat Coica.

Candidatul USL la funcția de primar al municipiului Satu Mare a declarat că ”la funcția de primar al municipiului Satu Mare va mai fi un candidat al firmei care pune panseluțe în oraș. Înțelegeți fiecare ce vreți”, spunând că în săptămânile care urmează, împreună cu Adrian Ștef vor veni cu dezvăluiri și în ceea ce privește firmele care îi susțin pe unii dintre candidații de la locale.

Ștef s-a lansat în atacuri și la adresa fostului prefect al județului Satu Mare, Radu Giurcă, spunând că ”de când acesta nu mai este prefect începe să observe și să înțeleagă problemele cu care se confruntă locuitorii acestui județ. Totuși, în toți acești ani cât a îndeplinit funcția de prefect a făcut și un lucru bun … un singur lucru și anume, că și-a dat demisia”.

La finalul conferinței de presă, dr. Dorel Coica a anunțat că acțiunea ”USL are grijă de sănătatea ta!” continuă și în acest weekend. Sâmbătă, cu începere de la ora 09.00, sătmărenii interesați de sănătatea lor sau cei care doresc să-și măsoare tensiunea arterială și glicemia din sânge sunt așteptați la cortul instalat în Parcul UFO, iar duminică, de la ora 10.00, la intrarea în Micro 17.

8 Comentarii la "„La funcția de primar al municipiului Satu Mare va mai fi un candidat al firmei care pune panseluțe în oraș”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.