Traficanţi de droguri prinşi la Satu Mare

 


Polițiștii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Satu Mare împreună cu ofițeri ai DGIPI – SJIPI Satu Mare și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea au percheziționat marți, 24 aprilie, casa unui sătmărean. Perchezițiile au continuat și astăzi, 25 aprilie, însă de această dată în imobilele altor șase persoane.

Potrivit unor surse neoficiale, în casele acestora oamenii legii au găsit peste un kilogram de canabis, instrumente folosite la confecționarea țigărilor dar și importante sume de bani, provenite din traficul de droguri. Potrivit acelorași surse, drogurile au fost aduse din Portugalia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Roxana Cristea ”în urma perchezițiilor domiciliare efectuate pe parcursul celor două zile, a fost confiscată o cantitate totală de peste 1 kg de droguri de mare risc și au fost ridicate în vederea confiscării sumele de 5.552 lei, a 1.745 de euro și 385.000 forinți, bani rezultați din traficul de droguri. De asemenea, au mai fost ridicate în vederea confiscării și diferite dispozitive pe care aceste persoane le foloseau la cântărirea și consumul drogurilor”.

Cei șapte suspecți sunt audiați de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.