Am bătut Aradul!!!!! (supergalerie foto)

Meciul decisiv pentru calificarea în finala campionatului de baschet feminin se joacă sâmbătă, 28 aprilie, la Arad. Şi asta după ce fetele lui Dan Fleşeriu au îngenunchiat astăzi, 25 aprilie, arădencele de la ICIM, învingându-le cu scorul de 68 la 58. Astfel, echipa noastră a egalat „la general”, după ce a pierdut prima bătălie a semifinalelor cu scorul de 54 la 61, în meciul jucat pe terenul arădencelor.

Bucurie mare pe teren dar şi în tribune la finalul meciului dintre CSM Satu Mare şi ICIM Arad. Prin victoria de astăzi, elevele lui Dan Fleşeriu au reînviat şansele noastre de a juca finala campionatului. Însă până acolo e cale lungă deoarece avem de bătut ICIM-ul, de această dată la Arad şi, aşa cum o ştim bine, adversarele noastre nu se vor lăsa învinse cu una, cu două.

Una peste alta, meciul de astăzi a ţinut o sală întreagă cu sufletul la gură. Dacă la începutul primului sfert de joc situaţia din teren a fost una echilibrată, la finalul primelor zece minute arădencele au ieşit în avantaj. Tabela de marcaj arăta scorul de 13 la 19, în favoarea oaspetelor. Baschetbalistele noastre şi-au revenit în sfertul al doilea învingând cu scorul de 22 la 13, astfel că am intrat la pauză cu un avantaj efemer de doar un punct, însă deosebit de important din punct de vedere psihologic (35 la 32).

Însă arădencele nu s-au lăsat impresionate de scorul primei reprize şi în sfertul al treilea au luptat cu toate forţele, reuşind să-şi aducă echipa în avantaj (10-19). Dar în sfertul al patrulea echipa noastră a luptat până în ultima secundă adjudecându-şi victoria finală cu scorul de 68 la 58.

Victoria de astăzi ne menţine în cărţi pentru calificarea în finală dar pentru asta trebuie să batem sâmbătă Aradul. Deci … războiul continuă! Succes fetelor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.