Campanie de informare lansată de UDMR Satu Mare


O campanie de informare având drept scop pregătirea, respectiv declanşarea şi derularea campaniei electorale pentru alegerile locale din luna iunie a.c.., a fost lansată de către UDMR Satu Mare, marţi, 24 aprilie, în cadrul unei conferinţe de presă organizate de candidatul pentru funcţia de primar al municipiului, Iuliu Ilyes, şi şeful de campanie electorală, viceprimarul Kereskenyi Gabor.

Iuliu Ilyes şi Kereskenyi Gabor au menţionat că la nivel de municipiu campania de informare se va desfăşura cu ajutorul voluntarilor UDMR care, zilnic între orele 16:00 – 20:00, vor bate la uşile sătmărenilor domiciliaţi în cartierele Micro 14, 15, 16 şi Solidarităţii, în zona centrală şi cartierul Funcţionarilor. Aceştia vor solicita sătmărenilor să răspundă la chestionarele cu privire la activitatea şi rezultatele UDMR, tipărite în limbile română şi maghiară. Totodată, voluntarii vor oferi pliantele tipărite în scopul informării sătmărenilor despre obiectivele realizate în ultimii ani de administraţia publică locală.

Între acestea, aşa cum se menţionează şi în pliante, se află investiţiile din sistemul de sănătate, închiderea gropii de gunoi şi darea în folosinţă a gropii ecologice de la Doba, accesarea de fonduri europene în sumă de 77 milioane euro pentru dezvoltarea oraşului, amenajarea a 7 intersecţii cu sens giratoriu, asfaltarea a 124 străzi şi amenajarea a 1.388 locuri de parcare în cartiere, etc.

„Sătmărenii sunt rugaţi să nu-i refuze pe voluntarii UDMR, care vor avea asupra lor legitimaţii ce vor atesta că sunt din partea acestei formaţiuni politice, şi sunt invitaţi să răspundă cu sinceritate la întrebările incluse în chestionar” – a afirmat Iuliu Ilyes.

În paralel cu campania de informare, începând de vineri, 27 aprilie, sătmărenii vor putea accesa şi site-urile personale ale celor doi candidaţi ai UDMR – Iuliu Ilyes, pentru funcţia de primar www.ilyes.ro, respectiv Csehi Arpad – pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean – www.csehiarpad.ro, , pentru a fi la curent cu activitatea acestora, atât cea profesională, cât şi aceea extraprofesională.

9 Comentarii la "Campanie de informare lansată de UDMR Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.