Jimmy este cel mai frumos câine de la CACIB Satu Mare 2012 (galerie foto)

International Dog Show a continuat astăzi, 22 aprilie, pe Stadionul „Someşul” cu competiţia a 763 de exemplare de câini. În finală s-au calificat câştigătorii de sâmbătă, 21 şi de astăzi ai campionatului.

În urma analizei minuţioase a fiecărui exemplar câştigător al celor două zile de concurs, arbitri au decis că cel mai frumos câine al expoziţiei CACIB Satu Mare 2012, este Jimmy, un bobtail (ciobănesc ancestral englez). Patrupedul câştigător are 4 ani, iar stăpânul său locuieşte în Ungaria, la Székesfehérvár. Jimmy este un obişnuit al expoziţiilor şi concursurilor canine fiind câştigătorul a numeroase competiţii internaţionale de profil. Recent, Jimmy a fost premiat la o competiţie canină din Birmingham (Anglia) unde s-a calificat în primii şapte cei mai frumoşi câini, fiind selectat din peste 28.000 de exemplare.

Vă reamintim că la ediţia din acest an al expoziţiei-concurs au fost înscrişi un număr de 1516 de exemplare, din 17 ţări. Dintre aceştia, 753 au evoluat în cursul zilei de sâmbătă, iar 763 şi-au arătat astăzi, frumuseţea şi priceperea în faţa spectatorilor şi juriului.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Chinologică Română Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.