ICIM Arad – CSM Satu Mare: 61-54

Echipa de baschet a CSM Satu Mare a pierdut astăzi, 21 aprilie, în faţa ICIM Universitatea „Vasile Goldiş” Arad. Partida a făcut parte din cadrul semifinalelor Diviziei A la baschet feminin.

Întâlnirea dintre cele două echipe a avut loc în sala „Victoria” din Arad, de la ora 17.00. Aşa cum era de aşteptat meciul a fost unul extrem de disputat. De altfel, CSM Satu Mare s-a mai întâlnit cu arădencele în finala din sezonul trecut al campionatului şi a Cupei României.

Primele două sferturi al partidei de astăzi, le-au aparţinut sătmărencelor (11-19 respectiv 11-13), echipa noastră intrând la pauză cu un avantaj de 10 puncte. Însă fetele de la ICIM au reuşit să reducă avantajul obţinut de sătmărence adjudecându-şi următoarele două sferturi de joc. La finalul celui de-al treilea sfert, tabela de marcaj arăta scorul de 17 la 14, în favoarea arădencelor. În ultimele zece minute ale meciului se pare că oboseala baschetbalistelor noastre şi-a spus cuvântul pierzând la o diferenţă considerabilă: 22-8. Partida a fost arbitrată de Laurenţiu Grigoraş din Buzău şi Alexandra Olaru din Bucureşti.

Următorul meci va avea loc miercuri, 25 aprilie, când arădencele vor veni la Satu Mare pentru a doua confruntare cu CSM-ul, din cadrul semifinalelor Diviziei A la baschet feminin.

În celălalt meci al semifinalelor jucat tot astăzi, CS Municipal Târgovişte a învins CS Nova Vita cu scorul de 72 la 50.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.