Scandalul Ritli – Gavrilescu continuă la Olimpia

Nemulțumit de decizia Consiliului Director al Clubului Olimpia cu privire la faptul că nu l-a exclus pe Gavrilescu după ce l-a lovit pe fiul său, fostul portar al Stelei, Zoltan Ritli, a provocat joi, 19 aprilie, un scandal de proporții la sfârșitul antrenamentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Roxana Cristea a declarat că ”un jucător a fost amenințat, în cursul zilei de joi (19 aprilie) de un membru al conducerii clubului de fotbal. Am înțeles că este vorba despre neînțelegeri mai vechi. La fața locului a fost prezent și un echipaj de Poliție. Jucătorul și-a rezervat dreptul ca ulterior să vină la Poliție și să formuleze o plângere dar până la această oră (vineri, 20 aprilie, ora 13.00), sportivul nu s-a prezentat la noi la sediu”.

Potrivit secretarului Comitetului Director al FC Olimpia, Ioan Câmpean ”Zoltan Ritli s-a prezentat ieri (19 aprilie) sub influența băuturilor alcoolice la antrenament amenințându-l pe Gavrilescu. A vrut să-l lovească dar am intervenit și nu s-a întâmplat nimic. La fața locului a fost prezentă și Poliția. Ritli l-a amenințat pe Gavrilescu cu moartea. Zoli a mai provocat un scandal și săptămâna trecută după meciul cu Corona Brașov unde, ca să scape de Ritli, Gavrilescu a fost nevoit să sară gardul”.

Mai mult decât atât, potrivit unor surse, în cazul în care nu îl vor exclude pe Gavrilescu, Ritli a amenințat conducerea FC Olimpia cu dezvăluiri incendiare cu privire la modul în care au fost cheltuiți banii alocați clubului. Ritli acuză conducerea clubului de decontări fictive susținând că s-au plătit cantonamente, mese fictive dar și prime pentru echipa de seniori fără semnătura acestora, din bani publici. ”Noi suntem deschiși în orice moment unui control. Acuzațiile cu privire la cheltuirea banilor publici sunt nesăbuite având în vedere bugetul mic pe care îl avem”, a declarat Câmpean.

Dan Gavrilescu spune despre Ritli că ”e un bolnav! Nu pot să fac comentarii asupra incidentului. Nu am permisiunea conducerii să ies în presă. Prioritatea mea este să-mi mențin mintea către fotbal. La momentul potrivit am să ies în presă cu tot ce am văzut și ce știu despre Ritli”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.