Iveco furat din Ungaria, descoperit la Satu Mare

Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit o autoutilitară Iveco ce figurează ca fiind furată din Ungaria. Mașina, în valoare de aproximativ 15.000 euro, a fost indisponibilizată la sediul STPF Satu Mare.

Miercuri, 18 aprilie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. În jurul orei 19.30, în municipiul Satu Mare, polițiștii de frontieră au oprit pentru control, o autoutilitară marca Iveco, la volanul căreia se afla Costin C., în vârstă de 45 de ani, domiciliat în municipiul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoutilitara figurează ca fiind furată din Ungaria din iulie anul trecut. Șoferul a declarat că el nu avea cunoștință că mașina era furată, ci știa că aceasta aparține fratelui său.
Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Mașina, în valoare de aproximativ 15.000 euro, a fost indisponibilizată la sediul SPTF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.