Bursa locurilor de muncă

Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare va găzdui, vineri, 27 aprilie, prima ediție a Bursei generale a locurilor de muncă din acest an. Evenimentul este organizat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare.

Veronica Variu, directorul executiv adjunct al AJOFM, a declarat că până astăzi, 19 aprilie (ora 09.00), și-au anunțat intenția de a participa la bursă 30 de firme care oferă nu mai puțin de 398 de locuri de muncă. ”Cele mai multe oferte sunt în domeniul confecțiilor dar se caută și agenți de vânzări, zidari, dulgheri, ingineri, etc. Ca o noutate, în baza unui protocol încheiat la nivel național dar și la nivelul fiecărui județ cu Inspectoratele Teritoriale de Muncă, Inspectoratele Școlare Județene dar și cu Oficiile Teritoriale pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, vom oferi servicii mult mai eficiente care să corespundă cât mai bine cerințelor pieței muncii. De asemenea, ne-am gândit ca școlile să vină cu elevii claselor terminale pentru a vedea care sunt ofertele de pe piața muncii. Totodată, vor veni și câteva persoane aflate în custodia Penitenciarului, care doresc să-și găsească o slujbă având în vedere că în județ avem agenți economici care doresc să ofere locuri de muncă și celor aflați în detenție”, a declarat Variu.

Agenții economici care doresc să-și prezinte ofertele în cadrul Bursei locurilor de muncă sunt rugați să-și anunțe intenția la adresa de email satu_mare@ajofm.anofm.ro, la numărul de Fax: 0261-770238 sau la sediul instituției de pe strada Ion Ghica, nr. 36.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.