PSD vine în sprijinul familiilor nevoiașe


Cu ocazia sărbătorilor Pascale, PSD Satu Mare a adus bucurie în sufletele a zeci de familii nevoiașe, oferindu-le astăzi, 12 aprilie, pachete cu alimente. Acțiunea a avut loc la sediul Organizației Județene a PSD, cu începere de la ora 12.00.

Social-democrații au pregătit 60 de pachete pentru familiile nevoiașe din municipiul Satu Mare, însă alte sute de pachete au ajuns în aceste zile și în mâinile a sute de familii aflate în dificultate din localitățile județului. Inițiativa de a oferi pachete de paște familiilor cu venituri reduse a venit din partea președintelui Organizației Județene a PSD Satu Mare, senatorului Valer Marian, al Organizației Municipale a partidului în colaborare cu Organizația de Femei și de tineret a PSD.

Președintele Organizației Județene de Femei PSD Satu Mare, dr. Paula Mare a declarat că ”este o tradiție de mai bine de zece ani ca în ziua de Joia Mare să oferim pachete persoanelor nevoiașe. Acțiunea de astăzi a fost organizată de organizațiile de tineret, de femei și de seniori a partidului”.

Pachetele conțin: paste făinoase, ulei, vin, cozonac, cârnați, pâine și zahăr. La acțiunea de astăzi au participat candidatul USL la Primăria municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, dr. Paula Mare și președintele Organizației municipale de Femei a PSD, Eugenia Ardelean.

Acțiunea caritabilă nu se oprește însă aici. Vineri, de la ora 12.00, USL va oferi pachete de Paște și persoanelor de la Centrul Maternal ”Lorena”, de pe strada Crișan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.