Fetele noastre sunt în Final Four!!! (supergalerie foto)

Meciul de astăzi, 12 aprilie, a adus victoria şi calificarea în semifinalele play-off-ului Diviziei A la baschet feminin pentru elevele lui Dan Fleşeriu. Este o victorie muncită, smulsă într-un meci care ne-a ținut cu sufletul la gură până în ultimul minut dar în acelaşi timp binemeritată pentru fetele de la CSM Satu Mare.

Cu toate că au venit hotărâte să învingă la Satu Mare, baschetbalistele de la CS Universitatea Alba Iulia au ieşit din nou în inferioritate din duelul cu sătmărencele. Elevele lui Dan Fleşeriu au reuşit să se impună într-un meci extrem de greu şi în faţa unei adversare dificile. Partida a fost una alertă jucându-se efectiv de la coş la coş, punând la grea încercare jucătoarele celor două echipe.

Hotărâte să-şi ia revanşa după înfrângerea suferită pe teren propriu, fetele de la CS Universitatea Alba Iulia au pornit meciul în forţă şi până la finalul primului sfert de joc au reuşit să se distanţeze de jucătoarele noastre la şapte puncte. După primele zece minute de joc tabela de marcaj arăta scorul de 18 la 25 în favoarea CS Universitatea Alba Iulia.

Însă diferenţa de scor nu a frânt moralul fetelor noastre care au luptat din răsputeri, reuşind să-şi adjudece cel de-al doilea sfert de joc, trecând de adversare cu scorul de 15 la 7. Se pare că oboseala în rândul sătmărencelor şi-a spus cuvântul în al treilea sfert de joc când echipa CSM-ului a fost întrecută la puncte de adversare, care şi-au adjudecat cel de-al treilea sfert cu scorul de 10 la 17.

În ultimul sfert sătmărencele au reuşit să se impună cu scorul de 21 la 15. La finalul timpului regulamentar de joc cele două echipe se aflau la egalitate: CSM Satu Mare – CS Universitatea Alba Iulia: 64 la 64. Au urmat apoi prelungirile. Cele două echipe au luptat până în ultimul minut. Însă sorţii de izbândă au fost de partea sătmărencelor deoarece în ultimele secunde de joc fetele noastre au reuşit să marcheze, terminând minutele de prelungiri cu scorul de 11 la 10.

Astfel, am învins pentru a doua oară consecutiv CS Universitatea Alba Iulia. Scorul meciului de astăzi (după prelungiri), a fost de 75 la 74, în favoarea elevelor lui Dan Fleşeriu. În următorul meci, în semifinale, vom întâlni arădencele de la ICIM.

BRAVO FETELOR!!!!

Un Comentariu la "Fetele noastre sunt în Final Four!!! (supergalerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.