520 litri alcool fără acte

Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit într-o mașină 520 de litri de alcool pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta niciun document de proveniență

Sâmbătă, 07 aprilie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al poliţiei de Frontieră Satu Mare au oprit pentru control, în localitatea Drăgușeni, un autoturism marca Volkswagen Passat, condus de Ioan L., în vârstă de 47 de ani, domiciliat în localitatea Turţ.
Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, în portbagaj, pe bancheta din spate a mașinii și între scaune polițiștii de frontieră au descoperit mai multe recipiente din plastic care conțineau un lichid incolor cu miros de alcool pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta nici un document de provenienţă.
Bărbatul, precum şi autoturismul au fost conduse la sediul STPF Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.
În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 520 de litri alcool pe care şoferul urma să o transporte în municipiul Cluj Napoca unde intenţiona să o comercializeze într-o piaţă agroalimentară.
Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita de băuturi spirtoase peste 200 de litri.
Mașina a fost indisponibilizată la sediul SPTF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor, iar cei 520 litri de alcool, au fost ridicaţi în vederea confiscării.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.