Doar 109 locuri disponibile în creşele din Sătmar


Înscrierea copiilor în creşele din municipiului Satu Mare, pentru anul şcolar 2012-2013, este prevăzută pentru intervalul 21 mai-1 iunie. Potrivit evidenţelor Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS), din cele 175 locuri existente în creşe, doar 109 sunt disponibile, 66 de copii rămânând la creşă din anul şcolar curent.
În vederea înscrierii copiilor la creşă, părinţii trebuie să pregătească un dosar cu următoarele documente: cerere-formular tipizat, copie după certificatul de naştere al copilului, copie după actele de identitate ale părinţilor/reprezentanţilor legali ai copiilor, adeverinţe de la locul de muncă al părinţilor/reprezentanţilor legali – sau declaraţie pe proprie răspundere în cazul exercitării unor profesii liberale, respectiv în situaţia în care solicitantul se află în căutarea unui loc de muncă.
Cererile pot fi ridicate de la sediile creşelor sau pot fi descărcate în format electronic de pe site-ul SPAS Satu Mare. Evaluarea dosarelor este prevăzută pentru perioada 4-15 iunie a.c., cu menţiunea că selecţia va fi făcută pornind de la numărul de înregistrare. Rezultatele vor fi afişate la sediile creşelor după data de 15 iunie a.c..
Părinţii/reprezentanţii legali ai copiilor sunt aşteptaţi zilnic în intervalul orar 8:00-15:00, la sediile creşelor din municipiu aflate în zona de domiciliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.