Magazin de bunuri confiscate, deschis de Fisc


În zilele de marţi şi joi, între orele 11:00-14:00, sătmărenii care speră să cumpere la preţ de nimic îmbrăcăminte, încălţăminte, produse pentru casă şi alte mărunţişuri, pot trece pragul magazinului de bunuri confiscate ce aparţine de Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP). Magazinul este situat pe bulevardul Vasile Lucaciu nr.22 şi a fost deschis marţi, 3 aprilie.
Mărfurile expuse spre vânzare în magazin sunt confiscate de Garda Financiară, Vamă sau Poliţie, iar stocul va fi completat ritmic, în funcţie de natura şi volumul bunurilor confiscate. Marţi, imediat după ora deschiderii, deşi nu ştiau cu precizie ce vor găsi pe rafturi sau dacă le va fi de folos ce vor cumpăra, sătmărenii s-au grăbit să intre în magazin. Oferta, mai mult decât modestă a avut ca vedete incontestabile câteva perechi de adidaşi, nişte seturi de oale şi vreo două perdele pentru care s-au luat la harţă doi cumpărători. În rest, mărunţişuri care nu par să facă parte din categoria mărfurilor interesante şi cu preţuri avantajoase. Gestionarul magazinului afirmă că, fără excepţie, toată marfa confiscată este adusă în magazin pentru desfacere.

Prezent la deschidere, Dan Maier, directorul DGFP Satu Mare a precizat că preţul produselor vândute prin intermediul acestui magazin este mai mic cu până la 40% faţă de cel al produselor similare aflate pe piaţă. La Satu Mare, magazinul Fiscului deschis marţi şi-a reluat activitatea după o întrerupere de 8 ani.

Un Comentariu la "Magazin de bunuri confiscate, deschis de Fisc"