Trei morţi în urma unui accident la ieşirea din Ardud

Un grav accident de circulaţie a avut loc astăzi, 2 aprilie, la ora 20.38, la ieşirea din Ardud. Un TIR încărcat cu frigidere s-a răsturnat pe şosea, la ieşirea din oraş. În urma accidentului şi-au pierdut viaţa trei persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Roxana Cristea „în urma accidentului au decedat trei persoane. Una dintre victime, un pieton, a fost surprins de încărcătură şi transportat la spital unde a decedat. Alte două persoane au rămas încarcerate în cabina TIR-ului”.

UPDATE:

Din primele cercetări efectuate la faţa locului reiese că TIR-ul se deplasa cu viteză prea mare iar după o curbă şoferul, un tânăr de 23 de ani, a pierdut controlul asupra maşinii, a intrat pe contrasens şi a lovit un pieton care mergea pe marginea drumului. După impact TIR-ul a intrat în şanţ. Şoferul şi un pasager au rămas încarceraţi în cabina TIR-ului. Pompierii de la serviciul de descarcerare au reuşit să scoată cele două persoane din cabină, însă niciunul nu a supravieţuit. Pietonul a fost transportat la spital, unde a decedat.

UPDATE 2

Tirul condus de George S., a intrat în coliziune și cu un stâlp de electricitate, cele două persoane aflate în cabină, șoferul și pasagerul Adrian B., pierzându-și viața. Cea de-a treia victimă accidentată mortal a fost un pieton în vârstă de 65 de ani, Iosif P., acesta fiind acroșat de TIR în timp ce se afla pe trotuar. Un alt pieton de 23 de ani, Mircea B., care se afla în respectiva locație, a reușit să se retragă la timp din calea autovehiculului, scăpând cu leziuni ușoare. Având în vedere faptul că TIR-ul și încărcătura transportată s-au răsturnat pe partea carosabilă, traficul în zonă, pe DN 19 A, a fost blocat, fiind deviat în totalitate pe străzi adiacente până la finalizarea cercetării la fața locului. Polițiștii continuă cercetările în cauză pentru a stabili împrejurările care au dus la producerea accidentului.

3 Comentarii la "Trei morţi în urma unui accident la ieşirea din Ardud"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.