PC Satu Mare are o nouă conducere

Vicepreședintele Partidului Conservator (PC), Maria Grapini, a venit astăzi, 2 aprilie, la Satu Mare pentru a prezenta noua conducere a organizației județene a PC. Evenimentul a avut loc în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PC Satu Mare din Piața Libertății, nr. 14.

La întâlnirea cu presa a fost prezentă și noua conducere a PC Satu Mare iar ca invitați cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Mircea Govor și Adrian Ștef respectiv președintele organizației județene a PNL, Ovidiu Silaghi. În luarea de cuvânt, Maria Grapini a declarat că la nivel de țară sunt câteva județe care au fost văduvite de politica de la centru, printre care se află și județul Satu Mare ”astfel că, trebuie să aibă loc o schimbare aici la Satu Mare. Mă angajez să fiu cureaua de transmisie pentru ca ideile PC Satu Mare să fie ascultate acolo la centru”.

În funcția de președinte interimar al organizației județene a PC Satu Mare fost numit, pe data de 2 martie, Cristian Smadu. Este un om de afaceri de 38 de ani, este căsătorit și are un băiețel de 6 ani și în curând și o fetiță ”pe la finele lunii august”, dezvăluie noul lider al conservatorilor sătmăreni. ”Doresc ca noua echipă să se axeze pe lucruri pozitive. Nu o să auziți atacuri din partea noastră”, a declarat Smadu.

Noul prim-vicepreședinte al organizației județene PC Satu Mare este Cosmin Bota. Este căsătorit și are o fetiță de 4 ani și jumătate. Radu Pasca îndeplinește funcția de președinte executiv al PC Satu Mare iar Cătălin Bumbuluț este secretarul general al organizației.

În luarea de cuvânt, cei trei lideri USL: Mircea Govor, Ovidiu Silaghi și Adrian Ștef consideră că actuala construcție politică este unul de bun augur ceea va duce cu siguranță la victorie și că vor avea în Cristian Smadu un coleg de valoare în cadrul viitorului CJ. Potrivit declarațiilor făcute de liderii prezenți la conferința de presă de astăzi, Smadu va primi un loc eligibil pe lista de consilieri județeni fără ca vreunul dintre liderii prezenți să dezvăluie locul pe care acesta va fi poziționat. Potrivit lui Smadu, în prezent PC are 19 consilieri locali în județul Satu Mare ”pe care dorim să îi conservăm.

Consider că dacă Cristian Smadu va fi ales în funcția de consilier județean, acesta va reuși să fie un motor pentru partid și să contribuie mult mai mult la dezvoltarea județului”, a declarat la finalul conferinței de presă Maria Grapini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.