”Leonce și Lena”, pe scena Teatrului de Nord Satu Mare

Premiera spectacolului ”Leonce și Lena” de Georg Buchner, a fost tema conferinței de presă de astăzi, 30 martie, organizată la Teatrul de Nord Satu Mare. Spectacolul va avea loc duminică, 1 aprilie, de la ora 10.00, și va fi dedicat Zilei Mondiale a Teatrului respectiv campaniei ”Artiști pentru artiști”.

La întâlnirea cu presa au fost prezenți directorul artistic al instituției gazdă, Andrei Mihalache, regizorul Cristian Ioan dar și o parte dintre actorii care vor evolua în spectacolul de duminică. Din distribuție fac parte următorii actorii: Vasile Blaga, Dorina Nemeș, Mihai Dămăcuș, Radu Botar, Dana Moisuc, Adriana Vaida, Valeriu Doran, Stelian Roșian, Andreea Mocan și Tibor Szekely.

Potrivit celor declarate de regizorul Cristian Ioan ”Leonce și Lena, doi tineri hipersensibili, traversează o situație absurdă și ireală fugind de viitorul lor trasat în tipare foarte rigide încă de la naștere, preferând să se piardă de bună voie în hățișurile junglei pentru a scăpa de cealaltă junglă, a reprimării ideii de libertate, a restricțiilor, a cenzurii supravegheate și a unui conformism draconic”.

La spectacolul de duminică, este valabil abonamentul de premieră ”Ștefan Mareș”, iar prețul unui bilet de intrare este de 30 lei, pentru toate categoriile de public.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.