Tinerii social-democrați sătmăreni vor participa la o serie de acțiuni în acest weekend


Tinerii social-democrați sătmăreni sprijină acțiunile din cadrul campaniei ”USL are grijă de sănătatea ta!”, o inițiativă a USL Satu Mare. Anunțul a fost făcut astăzi, 29 martie, în cadrul unei conferințe de presă organizată de către tinerii social-democrați la sediul PSD de pe strada Ștefan cel Mare.

La întâlnirea cu presa au fost prezenți președintele Organizației Județene a TSD Satu Mare, Ciprian Ardelean, președintele Organizației Municipale a TSD, Manuela Rogoz și președintele Organizației tinerilor social-democrați din Țășnad, Adrian Farcău. Acțiunile din cadrul campaniei ”USL are grijă de sănătatea ta!” vor începe sâmbătă, 31 martie. ”Sâmbătă, de la ora 10.00, domnul dr. Dorel Coica împreună cu Adrian Ștef vor fi prezenți la cortul instalat în cartierul 14 Mai, unde sunt așteptați sătmărenii care doresc să-și măsoare tensiunea arterială și glicemia. Acțiunea continuă duminică (1 aprilie), de la ora 10.00, dar de această dată în cartierul Solidarității”, a declarat Manuela Rogoz.

De asemenea, un număr de 20 de tineri social-democrați vor participa sâmbătă, la Ardud, la campania de plantare de arbori. Potrivit Manuelei Rogoz ”este vorba despre o campanie de voluntariat care are drept scop plantarea de arbori pe o suprafață de 7 hectare”.

Tot în cadrul conferinței de presă de astăzi, tinerii social-democrați au declarat că mesajul lui Tony Blair care a vizitat de curând România este un semnal pozitiv pentru opoziție. Ardelean a declarat că ”acest lider care propune o Europă mai socială, a venit să dea un mesaj de susținere pentru USL și Victor Ponta”. În altă ordine de idei, TSD trage un semnal de alarmă și dezaprobă corupția și șantajul instituit de actuala guvernare care ”au ajuns la rang de politică de stat în România”.

Un Comentariu la "Tinerii social-democrați sătmăreni vor participa la o serie de acțiuni în acest weekend"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.