PP-DD Satu Mare are o nouă conducere

Filiala Satu Mare a Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) are începând de marţi, 27 martie, o nouă conducere. Atât preşedintele interimar a filialei judeţene a partidului, Dorin Pop cât şi preşedintele organizaţiei municipale Satu Mare, Petru Ardelean au fost schimbaţi din funcţii. Noua conducere va asigura interimatul până la organizarea alegerilor interne în partid.

Preşedintele PP-DD, Alice Man a venit marţi la Satu Mare pentru a schimba vechea conducere a filialei. Astfel, noul preşedinte al organizaţiei judeţene este Alexandru Horvat, fostul prim-vicepreşedinte al UNPR Satu Mare iar Mihai Rusu a fost numit în funcţia de prim-vicepreşedinte. De asemenea, Golea Niţă Bujor deţine începând de ieri (marţi), funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PP-DD Satu Mare.

”Cei 21 de membrii ai Biroului Permanent al UNPR Satu Mare care au demisionat în 28 februarie 2012 din partid, s-au înscris în PP-DD. De asemenea, un număr de 30 de organizații locale a UNPR au trecut la PP-DD. Când am demisionat din UNPR le-am spus să le fie partidul ușor și se pare că … devine din ce în ce mai ușor”, a declarat Alexandru Horvat.

Potrivit acestuia noua conducere a PP-DD are în vedere întărirea organizațiilor locale și pregătirea pentru alegerile din luna iunie al acestui an. ”În prezent suntem în perioada de organizare. Eu sunt nou venit în partid și încă nu știu câți membri avem și câte organizații locale. Dar vă asigur că vom obține un scor bun la alegerile locale. Vom avea mulți primari și mulți consilieri. Dar acum nu vreau să mă hazardez în cifre deoarece nu cunosc situația. Eu sunt președinte doar de ieri”, a declarat Horvat.

Potrivit evidențelor PP-DD Satu Mare, organizația județeană are în prezent 5.700 de membri.

7 Comentarii la "PP-DD Satu Mare are o nouă conducere"