Land Rover furat din Italia, descoperit în Satu Mare

Polițiștii de frontieră cercetează un bărbat din Negrești Oaș pentru că a pus în circulație un autovehicul ce figurează furat din Italia de la sfârșitul anului trecut.

Marți, 27 martie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul STPF Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. În jurul orei 13.00, au oprit pentru control în municipiul Satu Mare un autovehicul marca Land Rover, care era condus de Vasile Călin L., în vârstă de 36 de ani, din Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează ca fiind furat din Italia din noiembrie 2011. Conducătorul auto a declarat că mașina nu-i aparține, ci a primit-o pentru a o folosi de la Beniamin T., 37 de ani, din Negrești Oaș. Acesta din urmă este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt. Mașina, în valoare de aproximativ 50.000 euro, a fost indisponibilizată la sediul STPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.