Mașină furată din Germania, descoperită în Satu Mare

Doi sătmăreni sunt cercetați de polițiștii de frontieră pentru că au pus în circulație un autoturism ce figurează furat din Germania și pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

Luni, 26 martie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul STPF Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. În jurul orei 20.00, au oprit pentru control un autoturism marca Peugeot 107, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare de Italia. Mașina era condusă de Adriana Magdalena B., în vârstă de 34 de ani, din municipiul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că numărul de înmatriculare aplicat pe mașină aparține de fapt unui autovehicul marca Mercedes ML ce figurează ca fiind furat din Italia din noiembrie 2010. Pe de altă parte, autoturismul Peugeot 107 figurează ca fiind furat din Germania din octombrie 2010.

Conducătoarea auto a declarat că mașina nu-i aparține, ci a primit-o de la un sătmărean – Sorin Viorel H., 37 de ani – pentru a circula cu ea. În momentul în care a primit mașina de la respectivul, pe autoturism erau aplicate plăcuțele cu numere de Italia. Acum Sorin Viorel H. este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt, iar Adriana Magdalena B. pentru punere în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare. Mașina, în valoare de aproximativ 5.000 euro, a fost indisponibilizată la sediul STPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.