PDL Satu Mare – supăraţi pe străzi şi pe presă


Startul Programului Rabla, necesitatea organizării unui referendum pentru revizuirea Constituţiei, o pledoarie în favoarea adoptării legii cu privire la confiscarea extinsă a averilor obţinute prin mijloace ilegale şi o alta referitoare la intenţiile privind solicitarea şi legiferarea scoaterii imunităţii parlamentare, au fost temele conferinţei de presă organizate vineri, 23 martie, la sediul PDL Satu Mare de către consilierul local Claudiu Ardelean, secretarul general George Filip şi Adrian Cozma – preşedintele Organizaţiei de Tineret.

Pe lângă aspectele menţionate au fost abordate şi probleme de interes local. Claudiu Ardelean a vorbit despre “prejudiciul profund adus sătmărenilor de starea deplorabilă a străzilor din oraş”, cu menţiunea că efectuarea reparaţiilor nu trebuie să constituie temă de campanie electorală. În consecinţă, Claudiu Ardelean a somat atât municipalitatea cât şi pe reprezentanţii firmelor care efectuează lucrările de reparaţii la străzi: “În cel mult două săptămâni plombările să fie efectuate în totalitate”!

Pe de altă parte, George Filip s-a referit la încercările din presa locală şi cea naţională cu privire la discreditarea PDL şi etichetarea acestei formaţiuni politice drept un partid corupt. “În PDL se respectă Codul Etic, spre deosebire de alte partide care au o serie de corupţi” – a afirmat Filip. Secretarul general al PDL Satu Mare a pomenit în viteză şi câteva nume şi funcţii, dar pentru că lectura a fost prea rapidă şi cu multe bâlbe, n-am reuşit să notăm.

5 Comentarii la "PDL Satu Mare – supăraţi pe străzi şi pe presă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.