6 ani cu executare pentru Darius Ţânţaş

Darius Ţânţaş a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare de către Tribunalul Satu Mare, în urma rejudecării dosaruluii în care este acuzat de ucidere din culpă. Pronunţarea după rejudecare a avut loc astăzi, 22 martie. 

Accidentul în care a fost implicat fiul miliardarului din Negreşti Oaş a avut loc pe 7 septembrie, 2008. Vă reamintim că în momentul producerii accidentului Darius Ţânţaş, având o alcoolemie de 1,1 la mie, se afla la volanul unui Mercedes iar la ieşirea din Ciuperceni a lovit din spate o maşină ce circula regulamentar. Mai mult decât atât, acesta avea permisul suspendat. În urma accidentului, şoferul maşinii lovite, Grigore Borhidan, a decedat iar Ţânţaş a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare iar apoi la Baia Mare după care, fără încuvinţarea Poliţiei a plecat din ţară pentru a se trata la o clinică din străinătate.

Vă reamintim că în prima fază Tribunalul Satu Mare l-a condamnat la 3 ani cu suspendare, dar sentinţa a fost atacată de Curtea de Apel Oradea. Decizia luată în urma rejudecării dosarului a fost pronunţată astăzi. Astfel, Darius Ţânţaş a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare din care se scade perioada dintre 28 octombrie şi 30 decembrie, cât a stat în arest preventiv. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată în decurs de zece zile.

6 Comentarii la "6 ani cu executare pentru Darius Ţânţaş"