Bentley în valoare de 80.000 euro furat din Italia

Poliţiştii de frontieră din Satu Mare au descoperit un autoturism în valoare de aproximativ 80.000 euro, care în urma verificărilor s-a dovedit a fi furat din Italia.

Marți, 20 martie, lucrătorii din cadrul Sectorului PF Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 12.30, polițiștii de frontieră au oprit pentru control pe raza localităţii Negreşti Oaş un autoturism marca Bentley Continental condus de Mihai J., în vârstă de 34 ani domiciliat în aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că autoturismul în cauză figurează ca bun căutat pentru confiscare de către autorităţile italiene, încă de la începutul anului 2011. Șoferul declară că autoturismul i-a fost încredinţat spre folosire de către o altă persoană iar actele de identificare ale mașinii se află la proprietar. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de aproximativ 80.000 euro a fost indisponibilizat la sediul SPF Negreşti Oaş pentru continuarea cercetărilor.

Un Comentariu la "Bentley în valoare de 80.000 euro furat din Italia"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.