S-a încheiat prima etapă de înscriere a copiilor la școală

2612 copii au fost înmatriculați în clasa I și un număr de 1764 în clasa pregătitoare în cursul etapei I de înscriere pentru anul școlar 2012-2013. Înscrierea copiilor s-a desfășurat în perioada 5-16 martie.

Potrivit inspectorului școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, Szasz Piroska, marți, 20 martie, începe etapa a II-a de înscriere care va ține până pe data de 27 martie. În cadrul etapei a II-a vor putea fi înscriși copiii care vin din alte circumscripții sau din alte localități decât cele în care se află școala pe care doresc să o urmeze.

În cursul zilei de astăzi, 19 martie, atât pe site-ul IȘJ Satu Mare cât și la fiecare unitate de învățământ vor fi afișate listele cu locurile rămase libere în urma etapei I. ”Există o formulă pentru obținerea numărului de locuri libere pentru fiecare școală în parte. Astfel, fiecare unitate de învățământ are un plan de școlarizare aprobat din care se scade numărul de copii recenzați în circumscripția aparținătoare”, a declarat Szasz Piroska.

Cei interesați pot consulta listele copiilor înmatriculați în clasa pregătitoare și clasa I dar și pe cea a locurilor rămase libere după încheierea primei etape de înscriere, pe site-ul IȘJ Satu Mare: www.isj.sm.edu.ro/isj/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.