Jaf la Brutăria Micu din 14 Mai

Evenimentul a avut loc astăzi, 19 martie, în jurul orei 10.30. Autorul jafului, a fost reținut de către polițiști.

Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, Andrei Macara care, potrivit anchetatorilor a fost angajatul brutăriei în cauză. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea, bărbatul a amenințat-o cu cuțitul pe o angajată a brutăriei provocându-i zgârieturi în jurul gâtului. ”Victima mai prezintă și câteva contuzii la nivelul feței, deoarece atacatorul a lovit-o de mai multe ori cu pumnul”, a declarat Cristea.

Potrivit anchetatorilor în această dimineață bărbatul a furat 500 de lei, după care a sărit pe geam însă a fost prins și imobilizat de un trecător. Cristea mai spune că tot în sarcina acestuia s-a mai reținut și un alt furt, însă de la un alt punct de lucru al societății. ”Furtul a avut loc în noaptea de duminică (18 martie) spre luni (19 martie), când acesta a plecat cu 4780 lei”.

Potrivit unor surse neoficiale victima este soția unui polițist din cadrul IPJ Satu Mare și este însărcinată în luna a III-a. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Andrei Macara, nu este la prima abatere. Acesta a fost condamnat la 18 ani, deoarece și-a ucis bunica. Bărbatul a ieșit din pușcărie anul trecut (2011). Se pare că cel care l-a imobilizat pe jefuitor este polițist de frontieră. Macara lucra de două săptămâni la brutăria pe care a jefuit-o și era în perioadă de probă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.