Cine vreţi să cânte de Ziua Oraşului?


Centrul Cultural “G.M.Zamfirescu”, în calitate de organizator al concertelor care vor avea loc la ediţia din acest an a Zilei Oraşului Satu Mare, doreşte să ţină cont de opiniile exprimate de publicul sătmărean în privinţa invitaţilor care vor susţine concerte şi recitaluri.

În acest sens, prin intermediul ziarului nostru cititorii au ocazia să-şi exprime opţiunile cu privire la numele soliştilor şi trupelor pe care doresc să le vadă pe scenă.

Deoarece organizatorii doresc să acopere preferinţele publicului din toate categoriile de vârstă, opţiunile voastre pot să includă chiar două trupe reprezentative, una pentru cei tineri, cealaltă pentru spectatorii maturi. Cu menţiunea că, opţiunile voastre ar trebui să fie orientate înspre solişti şi trupe care nu au mai concertat în ultimii ani la Satu Mare, sau este dorit să fie prezenţi aici pentru prima dată.
Ediţia din acest an a Zilei Oraşului Satu Mare este prevăzută pentru intervalul 25-27 mai, iar preferinţele exprimate de cititori vor fi prezentate organizatorilor pentru ca aceştia să-i contacteze pe impresari.

34 Comentarii la "Cine vreţi să cânte de Ziua Oraşului?"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.