Tinerii democrat-liberali laudă măsurile de austeritate luate de Guvernului Boc

Tinerii democrat-liberali sătmăreni laudă măsurile de austeritate luate de către Guvernul Boc deoarece ”din ultimele declarații ale președintelui Traian Băsescu modelul României a fost preluat și de alte state europene”, a declarat președintele organizației județene de tineret a PD-L Satu Mare, Adrian Cozma, în cadrul unei conferințe de presă organizată, 9 martie, la sediul partidului. La întâlnirea cu presa au mai fost prezenți și vicepreședintele Biroului Permanent Județean (BPJ) al organizației de tineret a PD-L, Elena Marian și președintele organizației municipale de tineret, Florin Ciote.

În luarea de cuvânt Adrian Cozma a lăudat măsurile de austeritate luate de către guvernul Boc spunând că roadele acestora încep să se vadă, afirmând totodată că ”asemenea măsuri nu se vor mai lua, însă trebuie să fim realiști și să supraveghem dezvoltarea economică a țării. Noi nu suntem pe lista țărilor care prezintă pericolul decăderii economice în perioada următoare. În zilele trecute a fost semnat și acel tratat fiscal la nivelul UE. Să fiu sincer mă așteptam la o susținere din partea PNL. Nu au făcut-o și, prin acest lucru eu consider că și-au pierdut identitatea de partid de dreapta”, a declarat Cozma.

Florin Ciote s-a axat pe problema șomajului spunând că acest fenomen ”a fost o problemă la noi în țară, dar în acest moment s-a ajuns la rata de 7,2%, în condițiile în care rata șomajului în Spania este de 23,3% iar în Portugalia de 14,8%. Ciote spune că în acest an, la nivel național vor fi create 10.000 locuri de muncă, investindu-se 1 miliard de euro în România.

Făcând referire la greva parlamentară, liderul tinerilor PD-L spune că prin acest lucru opoziția a demonstrat că legislativul țării poate funcționa foarte bine și cu parlamentari mai puțini, spunând că, chiar și în aceste condiții au fost adoptate câteva legi importante ”fă să mai avem nevoie și de votul lor”.

De asemenea, Cozma dezaprobă ieșirile în presă ale unor reprezentanți ai opoziției unde ”vin și ne dau tot felul de sfaturi, cer schimbarea unor directori de instituții dar nu vin cu soluții reale care să ducă la dezvoltarea economică a țării. Noi tinerii considerăm că totul este doar o mascaradă deoarece politica nu se face cu cei care strigă mai tare ci cu cei care vin cu proiecte și idei care pot fi puse în practică și duc la soluționarea problemelor sociale. Nu suntem de acord nici cu protestele organizate de USL”, a declarat Adrian Cozma.

Pe aceeași idee a marșat și vicepreședintele Biroului Permanent Județean (BPJ) a tinerilor PD-L, Elena Marian care consideră că ”divergențele dintre PSD și PNL sunt vizibile. Mai mult decât atât, cele două partide nu se vor putea înțelege niciodată la împărțirea puterii la nivel de primării, consilii locale și județene, deoarece sunt prea orbiți de a ajunge pe funcții. Lupta pentru funcții este meschină, iar noi, tinerii democrat-liberali dezaprobăm asemenea practici”, a declarat Elena Marian.

8 Comentarii la "Tinerii democrat-liberali laudă măsurile de austeritate luate de Guvernului Boc"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.