Serviciului Judeţean de Ambulanţă va fi reabilitat integral


Construit în anul 1972 cu destinaţia iniţială de birouri pentru Spitalul Judeţean, şi predat ulterior, în 1996, Serviciului Judeţean de Ambulanţă, imobilul în care funcţionează acest serviciu va fi reabilitat în sfârşit.

Intervenţia, care va fi realizată la iniţiativa Consiliului Judeţean, care a întocmit în anul trecut studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic, este cu atât mai necesară cu cât, din anul 1996 sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă a fost supus doar unei igienizări, în rest, în lipsa fondurilor, nefiind realizate nici măcar reparaţii minimale.

Proiectul de reabilitare a fost aprobat de Ministerul Sănătăţii, care a alocat într-o primă fază suma de 500.000 de lei pentru începerea lucrărilor de reparaţii capitale a sediului şi a garajelor. Lucrările, prevăzute a fi iniţiate în vara acestui an, vor începe cu reabilitarea clădirii de birouri, a sălilor de aşteptare, a camerelor de odihnă pentru personalul medical de gardă, precum şi a magaziei. Totodată, proiectul presupune reabilitarea în întregime a clădirii şi a garajelor, cu lucrări de interior-exterior, refacerea instalaţiilor sanitare şi electrice, precum şi reabilitarea termică a imobilului, iar Consiliul Judeţean Satu Mare va asigura o cofinţare de 5% din valoarea totală a lucrărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.